-Publicitat-

SOCIS

Vols ajudar-nos a fer la Motorada més gran? T’agradaria participar en l’organització dels nostres actes? Vols formar part d’un grup de gent que creu que cal defensar els drets dels motoristes i al mateix temps defensar la llibertat de Catalunya? Omple el formulari i així podràs esdevenir soci de l’entitat. L’associació de La Motorada és una entitat sense ànim de lucre. Esdevenir soci de l’entitat, implica estar d’acord amb el nostre decàleg. La Motorada es constitueix com a associació amb la voluntat de:  
    • Incrementar el nombre de persones implicades en l’organització dels esdeveniments, així com en l’estructura per teixir una base sòlida per crear un grup cohesionat de defensa dels drets dels motoristes.
    • Obtenir ingressos per poder continuar finançant les activitats. Fins al moment, els socis fundadors de la Motorada han assumit tots els costos directes de l’organització dels esdeveniments.
Si vols contribuir amb el teu temps i la quota pertinent, omple el següent formulari:

1. El teu nom complet (obligatori):

2. Telèfon de contacte (obligatori):

3. El vostre correu electrònic (obligatori):

4. Introdueix el teu DNI (obligatori): Lletra:

5. Introdueix la teva adreça (obligatori):
Carrer i número: Codi Postal Localitat:

6. introdueix les teves dades Bancàries (obligatori):
IBAN:
Entitat:
Oficina:
DC:
Número de Compte:

Accepto les condicions per esdevenir soci de l'Entitat La Motorada

-------------------------------------------------------------------------------
Informació important:
*Aquest formulari és per formalitzar el procés per esdevenir soci de l'entitat.
*El cost de soci és de 50 euros que es pagaran un cop a l'any.
*A l'acceptar les condicions ens autoritzeu a girar un rebut per aquest import.
*A l'acceptar les condicions accepteu que us enviem informació interna de les activitats, funcionament i notícies relacionades.
*D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer "Associats" de l’Associació La Motorada, amb la finalitat de gestionar la informació, activitats i coordinació amb les persones que que s'associen a aquesta entitat. No es cediran dades a tercers a no ser que la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a l'Associació La Motorada. C/ Tamarit 122, entressol 1. 08015 de Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.
-------------------------------------------------------------------------------