SHARE

Des de La Motorada us convoquem a venir a animar a Marc Creu i la moto oficial en favor del presos polítics a Castellolí. El proper  diumenge 3 de juny us convoquem al circuit de Castellolí amb les motoestelades per seguir la participació de la Moto en favor del presos polítics a la segona prova del Campionat Mediterrani de Velocitat i Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques Asfalt. Ajudem en Marc i la seva Kawasaki groga a reivindicar la llibertat dels nostres presos!

La Motorada ajuda a Marc Creu a impulsar la moto groga 

Marc Creu és un pilot habitual del Campionat de Catalunya de velocitat, a la categoria de 1.000 cc. El 2016 es va proclamar Campió de Catalunya de velocitat en la categoria Open 1000.  I al llarg de la seva carrera professionals ha obtingut nombroses victòries i habitualment puja al podi acompanyat de l’estelada.

 

El pilot, nascut a Berga, ha volgut fer un gest significatiu en favor del presos polítics. Per això aquesta temporada ha volgut pintar la seva de moto amb algun missatge reivindicatiu en favor de la llibertat. Per això gràcies al contacte amb l’Associació La Motorada s’ha aconseguit no solament impulsar un disseny sinó també el pressupost per crear el nou del carenat per aconseguir dur a terme aquesta acció.

 

Reivindicant els presos polítics des dels circuits

 

La primera cursa va tenir lloc fa unes setmanes a Alcarràs i en Marc, tot i patir alguns problemes, va aconseguir la tercera posició en el còmput de les dues mànigues. En Marc i la seva moto groga no solament han aconseguit un bon inici de temporada sinó que també estan fent història.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here