SHARE

Aquest dilluns se celebra la Diada de Sant Jordi, un dels dies característics de la cultura catalana on tot rau en regalar roses i llibres. Per això, des de la Motorada ens sumem a aquesta celebració amb una parada de Sant Jordi a Barcelona.

Selecció de llibres de rabiosa actualitat i del món de la Moto.

 

Estarem a passeig de Gràcia, 99 de Barcelona amb una parada on podreu trobar des de llibres del Víctor Sagí i en Jaume Falguera, que van fer la volta al món en moto, a els llibres de Jordi Borràs i Vicent Partal. Així com una selecció de llibres infantils, però també roses vermelles i roses grogues!

Selecció de llibres infantils que trobareu a la parada.
Una parada solidària amb les Famílies dels Presos Polítics
Marxandatge en favor de presos i exiliats polítics.

A la parada també tindrem llaços, xapes, roses grogues de feltre a canvi de la voluntat. Tota la recaptació d’aquests productes aniran destinats a l’entitat impulsada pels familiars de presos  i exiliats polítics (Associació Catalana pels Drets Civils).  Celebrem el Sant Jordi però en cap moment oblidem la realitat que viu el nostre país.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here