SHARE

Voleu veure en directe la presentació oficial de la réplica de la DERBI 350 cc bicilíndrica de motocròs que va guanyar els Campionats d’Espanya els any 1959 i 1960 amb el pilot Andreu Basolí? Doncs aprofiteu la jornada de portes obertes que se celebrarà aquest dissabte 24 de febrer al Museu ISERN de Mollet del Vallès.

L’acte, impulsat conjuntament amb el Museu de la Moto de Bassella,  comptarà amb Estanis Soler del Museu de la Moto de Bassella i els pilots de Derbi que varen córrer amb aquesta moto: Andreu Basolí, Pere Pi i Toni Palau.

Cal recordar que Pere Pi va ser un dels impulsors de la primera motorada per la Independència i per part un membre actiu de la reivindicació no solament del llegat motociclista sinó també del independnetista a Catalunya.

Dia: dissabte 24 de febrer 2018
Lloc: Museu Isern de Mollet (Avgda. A.Gaudí 73 de Mollet del Vallès)
Horari:  Portes obertes de 10.00 h a 13.00 h.
Presentació DERBI 350 de Motocròs a les 11.30 h.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here