SHARE
Els dies 17 i 24 de febrer i 3 març se celebrarà la 9a edició del cicle Cinema sobre rodes. Aquest cicle té per objectiu projectar pel·lícules que tenen la moto com a protagonista, i sovint acosten al públic títols desconeguts o difícils de visionar.
El programa d’enguany no es farà públic fins el proper 1 de febrer i fins llavors tenim l’oportunitat de participar a un concurs que ens proposen els organitzadors.

El repte pren com a punt de partida la il·lustració que Dave Roubée ha elaborat enguany per al cicle -il·lustració que acompanya aquesta notícia- i que compta amb tres de les protagonistes mecàniques de les pel·lícules que es projectaran.

Concurs: Endevineu la marca i model de les tres motos i el nom de les pel·lícules que protagonitzen. Si teniu les respostes envieu un correu a a cinemasobreduesrodes@gmail.com o un missatge a través del seu Facebook.

Premis:

  • Els dos primers endevinadors de la marca i model de les tres motos, guanyen la samarreta d’enguany i una entrada doble per a cada sessió.
  • Els dos primers endevinadors de dues de les tres pel·lícules, guanyen la samarreta d’enguany i una entrada doble per a cada sessió.

Dinàmica: els guanyadors es triaran seguint l’ordre d’arribada dels missatges.

Termini: el dia 1 de febrer es donaran a conèixer els guanyadors i les pel·lícules que projectaran.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here