SHARE

El diumenge 3 de desembre de 2017, els membres de La Motorada portaran a terme una matinal solidària en moto, els beneficis de la qual seran destinats exclusivament a La Marató de TV3, que aquest any es dedica a les malalties infeccioses.

El programa combinarà carretera i circuit, i també una explicació teòrica sobre la seguretat, un aspecte molt important en el camp de la mobilitat i especialment sobre una moto. La data escollida és la que el Circuit de Barcelona-Catalunya destina als actes de La Marató, escenari on hi haurà altres activitats relacionades durant tot el dia.

Aquest acte solidari començarà amb una volta en moto per les comarques del Vallès Occidental i Oriental, per carreteres virades però amb bon asfalt per ser apte per a tothom qui vulgui apuntar-s’hi. La parada següent serà el Circuit de Barcelona-Catalunya on tindrà lloc una xerrada sobre diversos aspectes de la seguretat en moto. Finalment, els participants faran una volta solidària al traçat a velocitat reduïda.

La Motorada convida a tots els motoristes a sumar-se a aquesta iniciativa que permetrà ser solidaris mentre es gaudeix al manillar de la moto, aprenent com fer-ho amb total seguretat i en un escenari de Gran Premi.

L’Associació La Motorada farà públics properament els horaris, l’itinerari i la resta de detalls per contribuir amb La Marató el diumenge 3 de desembre.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here