SHARE

Aquest ha estat un cap de setmana d’èxit pel col.lectiu La Motorada, que ha organitzat la 4a edició d’aquesta trobada, considerada com ‘La Motorada pel SÍ’, reunint més motos que en l’anterior concentració al Circuit de Barcelona-Catalunya. I també ha estat més que notòria l’exposició ‘Motos de Pilots Catalans al Dakar’, muntada als pisos box de l’autòdrom, amb una multitudinari registre de visites: Més de 2.500.

Amb la ‘motoestelada’ amb un crespó negre presidint la citada exposició després de la malaurada mort del pilot Enric Saurí a les 24 Hores Motociclistes, pèrdua que el col.lectiu lamenta i dóna tot el suport a familiars i amics, la mostra va vestir-se d’èxit amb centenars de persones que tant dissabte com diumenge van desfilar per davant la filera de 14 unitats històriques de pilots tan importants en la competició en dues rodes del nostre país i el Dakar com Marc Coma (KTM), Nani Roma (KTM), Laia Sanz (KTM), Jordi Arcarons (Merlín), Isidre Esteve (KTM), Joan Barreda (Honda), Joan Porcar (Ossa), Gonzalo Gil (Yamaha), Pau Soler (BMW), Carlos Mas (Yamaha), Marc Guasch (GAS GAS) i Gerard Farrés (KTM), un dels que a més van ser-hi in situ, donant suport a una concentració històrica.

Per històrica, la 4a Motorada que va tenir lloc durant el matí del diumenge 9, amb la trobada de més de mil persones apassionades per la moto i amb ganes de mostrar una sensibilitat independentista de suport a tot el procés, a lloms de més de 550 motocicletes que van sortir de prop l’Estadi Olímpic de Barcelona, per fer un recorregut urbà multitudinari i amb el Circuit de Barcelona-Catalunya com a meta, i tancar la trobada amb una volta del tot reivindicativa al traçat català, una vegada acabada la prova de resistència.

I amb tota aquesta activitat duta a terme per La Motorada, constituïda ja en associació i en plena fase de captació de socis, molta moto i molta estelada per acabar amb un sí gegant de definició a la recta del Circuit, molt significatiu de cara als valors que l’entitat representa. Una vegada més, les imatges valen més que mil paraules.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here