SHARE

Com molts sabeu La Motorada s’ha constituït en una associació sense ànim de lucre. A banda de regularitzar l’activitat com un grup formal amb uns estatuts i procediments establerts, també s’ha impulsat una campanya de captació de socis.

Potser molta gent es preguntarà de què serveix invertir els diners en formar part d’una entitat com la Motorada? Doncs aquí us donem els eixos bàsics que responen a aquesta pregunta:

  1. Fins al moment les activitats de la Motorada (3 edicions de la Motorada i 1 Volta al País) s’han impulsat amb el finançament dels socis fundadors. Això implica un alt cost i esforç no solament de temps sinó també econòmic per un grup molt reduït de persones. Cal tenir en compte que, després de tres anys de feina les activitats han anat creixent en nombre de participants i també en serveis i prestacions. Per exemple, anualment s’impulsa una exposició que implica assumir assegurances per tots els vehicles, transports, producció (plafons, redacció de textos, elements decoratius i altres materials) així com tots els elements de comunicació i difusió; també implica la logística i coordinació de les rutes, assegurança, lloguer de material per temes de seguretat i primers auxilis, entre d’altres. O, per exemple el manteniment del web i les xarxes socials.
  2. La voluntat de la Motorada és aglutinar als usuaris de moto per constituir un grup de defensa dels seus drets i deures. Per fer-ho és imprescindible integrar persones a les dinàmiques de treball de l’entitat. Per fer-ho cal integrar persones que puguin tenir veu i vot a les assemblees, puguin participar de les activitats així com també dels serveis i accions que emprenem com a col·lectiu. L’objectiu és arribar a ser un grup que pugui posar sobre la taula debats necessaris sobre la convivència de vehicles en les carreteres, la normativa de circulació, l’obtenció dels carnets així com altres temes de seguretat viaria o relacionats amb les inspeccions tècniques de les motos.

És per tot això que ‘La Motorada’ s’ha constituït com a entitat i comença el procés de captació d’associats. Esperem doncs, que aquells que tingueu la voluntat de col·laborar i de treballar en favor del col·lectiu motorista i de la independència, us sumeu a aquest projecte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here