SHARE

El proper dissabte 22 d’abril a les 11.30 hores se celebrarà al Museu de la Moto de Barcelona (Carrer de la Palla, 10) la sessió informativa i preparatòria per a les persones participants a ‘Donem la Volta al País’.

Davant de la ruta prevista de tres dies per Catalunya i del nombre de participants, des de l’organització s’ha impulsat aquesta sessió informativa per tal de treballar plegats. Així que, aquelles persones que s’han apuntat a la ruta de més de 1000 km per tot Catalunya rebran pautes i indicacions de seguretat i organització, informació pràctica de com es circula en serra, què fer en cas de provocació, així com també el lliurament del pack de la ruta ‘Donem la volta al País’.

Aquest acte és una ruta única, un recorregut en moto per Catalunya al mateix temps que una manifestació per visibilitzar el suport dins del col·lectiu ‘motard’ a la independència.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here