SHARE

Sempre heu volgut una samarreta de la Motorada? O heu desitjat poder comprar la motoestelada? I la versió especial de la motoestelada firmada pels 72 diputats independentistes? Doncs ara ja ho teniu a tocar! Des de la Motorada ja hem posat la nostra botiga en marxa.  Allí hi podreu trobar els nostres productes amb les condicions pertinents de compra i transport. Penseu que a banda de lluir productes de la motorada podreu contribuir econòmicament amb la nostra entitat.

Penseu, que darrere dels nostres actes hi ha un grup de persones voluntàries que treballem dedicant el màxim del nostre temps lliure i aptituds per poder no solament defensar els drets del col·lectiu motorista sinó també per defensar les llibertats del nostre país.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here