SHARE

Ja us podeu inscriure a ‘Donem la volta al país’ que se celebrarà els dies 29, 30 d’abril i 1 de maig. Tingueu en compte que les inscripcions estant limitades a 100 motos per tal de mantenir la qualitat i seguretat de l’acte. Així que no us adormiu, les 100 primeres inscripcions formaran part de la columna oficial d’aquesta volta en moto històrica.

Què cal tenir en compte?

Quan us inscriviu, usant el formulari que trobareu aquí, tingueu en compte que rebreu un correu de confirmació amb la vostra preinscripció. Però, formalment, encara haureu de completar aquest procés fent el corresponent pagament via transferència bancària en un període no màxim de tres dies. Un cop fet, des de l’organització us contactarem per explicar-vos com fer la formació i recollir el pack amb el material d’obsequi per participar a l’acte.

Aquest pack està compost de la motxilla, la samarreta i el braçalet oficials de La Motorada. Si voleu veure com són a la recent creada botiga els podreu visualitzar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here