SHARE

Estigueu atents perquè ben aviat s’obriran les inscripcions per participar a la ruta de tres dies per Catalunya. La 1a edició de ‘Donem la volta al país’ serà històrica, milers de quilòmetres, localitats emblemàtiques, un manifest en favor de la independència i formar part d’un col·lectiu que reivindica no solament els seus drets a nivell motard sinó també de sobirania.

Les inscripcions es realitzaran via internet i implicarà que els participants s’inscriguin i inscriguin a les persones que porten de paquet. Cal tenir en compte que la inscripció tindrà un cost que tothom que hi vulgui participar haurà d’assumir. Al mateix temps, el preu de cost implicarà àpats, pernoctacions i formar part de la columna oficial de l’acte.

Recordeu que les places seran limitades per una qüestió de compromís amb la qualitat de l’acte i la seguretat.  Així que estigueu pendents! Ben aviat, aquí mateix al web, trobareu el formulari per inscriure-us!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here